VIP Brother унизи Въргала на тема хигиена

Актьорът в грозен скандал с Камелия Воче
Обновена: 3 ное 2014 14:10 | 31 окт 2014 08:45, Александър Попов
99
VIP Brother унизи Въргала на тема хигиена
Снимка: VIP Brother

Влади Въргала бе унизен от продуцентите на VIP Brother, след като излъчиха кадри с клозетен мирис.

Всичко започна с възлагането на новата мисия, която изправи съквартирантите срещу техните фобии. И докато поспаливците Аръков и Кучкова бяха поставени в стая с часовници, а Воче и Кали в миризлива и мръсна кабина, на Въргала му се наложи да се черви.

На Влади му бе показан пред всички съквартиранти запис от разговор между Кали и Камелия Воче, които коментираха хигиената му, колко се къпе, колко му е мазна косата, колко дни имал разстройство и как опикавал тоалетната.

Унижението стана пълно, след като неговата мисия се оказа да не се къпе до второ нареждане, а останалите трябваше да му дават съвети за хигиена.

Видеото отключи агресията на Въргала срещу Кали и най-вече срещу Воче, която застана зад думите си и го нарече "миризливец", както и че бил "мас и лой".

Той, от своя страна, я нападна с епитети като "мерзка", "долна", "жалка" и допълни, че изказванията, че не се къпе са чиста лъжа.

Актьорът получи подкрепа от повечето участници, а Вулева заяви, че хигиената на общуване на Камелия е много по-гнусна дори от най-мръсния човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
34
 
! Отговори
ДочеиКабана преди 9 години
Колко ниско паднаха Галя и Камелия еди коя си,направо пропаднаха в бездната,особено втората,това ако е дама,аз съм Кинг Конг. "Дама" ,която използва нарицателни като "келешка", "***","плашило" , която обсъжда кой кога се къпал,кога не се къпал, как пикал, кога пръднал с извинение,нямам думи! Дори Людмила изглежда цвете сред плевели,измежду такива.
59
1
 
39
 
! Отговори
една преди 9 години
И двете парясани по няколко пъти, с по няколко деца от различни мъже, грозни и порочни...Истеричната кукувица Воче и долнопробната чалгарка Кали за пореден път се самоунижиха, защото човек каквото си направи сам и Господ не може да му го направи. Дребнави, злобни, противни малки жени с огромни претенции и никакво реално покритие. Ужас.
58
1
 
24
 
! Отговори
йо преди 9 години
таз пък Кали ,каква хигиена бе
57
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Камелия Воче е най-долното, злобно и лицемерно същество влизало в биг брадър. Тая ще се самоотрови от злоба и омраза. Такова бълване на жлъч и обиди честно казано не си спомням да съм виждал някога!
56
1
 
13
 
! Отговори
иха преди 9 години
когато си си дал *** под наем ,би трябвало да ти е ясно ,че по някое време ще го видят *** , каквото сам си направиш няма кой друг да ти го направи
55
0
 
0
 
! Отговори
ЦЕПЕШ преди 9 години
До БобкатаБУЛГАРИСТАН????????????? И ТИ СЛАГАТ ПЛЮСОВЕ??????????????????????
54
0
 
14
 
! Отговори
ЧУДЯ СЕ преди 9 години
След това предаване кой знае колко време, средства и усилия са необходими на участниците и на близките им да се върнат към нормалния живот, въпреки лицемерните им декларации на излизане от шоуто колко полезен бил престоят им там, колко неща са научили за себе си и за другите.......Дали парите и евтината слава са достатъчна цена за преживяното?
53
4
 
27
 
! Отговори
BSF преди 9 години
Vip Brother унижава всички свои зрители на тема интелект. Народът определено е пълен със сеираджии, щом това недоразумение е вече десет години на екран. Аз бих се срамувал да казвам, ако го гледах.
52
2
 
4
 
! Отговори
222 преди 9 години
Е, не, това далеч не важи за всички. Не всеки участва и не всеки гледа подобни помии в къщата си.
51
0
 
17
 
! Отговори
бг преди 9 години
Мен пък друго ми прави впечатление,а именно: комерсиалната страна на предаването готово да ти извади душичката и щом те им дават пари,пари много пари значи имат право да се гаврят с тях,за да доставят удоволствие на публиката,като ги "разсъбличат",унижават и показват лошите им черти! Въпреки,че малко си падам маниачка на тема хигиена не мога да не се възмутя от публичното унижение на човек по този долнопробен начин!Духовното е по-ценно от материалното,което заблуждава
50
4
 
17
 
! Отговори
??? преди 9 години
"...излъчиха кадри с клозетен мирис."Класика в неграмотността. По какъв начин се излъчват "кадри от мирис"? Абе дайте материала, преди да го копнете тук, поне един ученик в горните класове на някоя добра гимназия да ви го прочете, за да го редактира, че се излагате много. Но на такова предаване- такива коментари подхождат- клозетни.
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе всички не звИзди са си с клозетен мирис, след като са се съгласили да участват в това помийно шоу, няма начин да не изцапат
48
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Вулева говори за хигиената на общуване!!! Ха-ха-ха
47
7
 
41
 
! Отговори
11111 преди 9 години
Вчера тия двете ме отвратиха, а не Влади. Направо ми се повръща от тях. Въргала ще се изкъпе ама тяхната мръсотия как ще се изчисти не ми е ясно. Албена Вулева ме изненада в това предаване. Бях останала с лошо впечатление от нея, а сега ме изненада много приятно. Най-умната вътре се оказа тя.
46
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е, че двете чистачки се ядосаха на Влади, че не зае твърда позиция във войната им с Вулеви. И понеже са прекалено прости да го уязвят по друг начин, отново прибегнаха към мантрата за лошата "лична хигиена". Противни мръхли!
45
18
 
24
 
! Отговори
123 преди 9 години
Колкото и грубо да го казаха двете пазителки на чистотата, колкото и да е унизително, някой трябва да повдигне темата за хигиената на БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ. Дайте да не се лъжем, това си е сериозен проблем, 90% са нечистоплътни, особено тези над 40г., с мръсни коси, не си мият ръцете след тоалетна, а и други работи... Прави са, може да е грозно, но е факт не само за Въргала, а и за мнозина други....и е отвратително просто.
44
0
 
7
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Руски учени откриха потенциално опасен астероид.
43
0
 
7
 
! Отговори
emma преди 9 години
Koi o6te gleda tezi tapotii?
42
21
 
9
 
! Отговори
Дедо Мраз преди 9 години
По принцип го уважавам ама сега ми падна много в очите. Казали му да не се къпе и той изпълнява :D верно че за пари е там ама чак пък толкова ниско да паднеш.
41
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствено ,смятаната за аутсайдер Албена,успя да защити човешкото достойнство на Въргала!А за двете пазителки на тоалетната и парцала,има само една вярна посока и тя сочи вън.Има много градски тоалетни,които се нуждаят от почистване.